onsdag 4. januar 2012

SITUASJONSRAPPORT FRA EN DESPERAT VAREBRANSJE

Idag er lokalavisen klistret med helsides annonser om "salg".  I dagens Stavanger Aftenblad er det en egen rabattavis fra  en av de STORE sportskjedene om at mesteparten er på salg  til minus 50% og mere. Den største sportskjeden på New Zealand hadde 50% rabatt i desember på MYE av varebeholdningen.
Dette er et mønster over hele verden som beviser at China drukner oss i produkter som ingen trenger. Desperasjon er like stor som fantasiløsheten. Butikkene er snart prikk like over den ganske klode.  Butikkene er redusert til en finere form for søppelplass - en slags Fretex med litt finere leppestift. Og tiden det tar fra produksjonshallene i China gjennom varehandelens forsøpling til den endelige søppelplass blir bare kortere og kortere. Volum og omsetningshastighet er den nye religion hvor forbrukerne skal reduseres til så nyttige idioter som mulig.
Og de stakkarne som skal lede kjedebutikkenes avdelinger i kjøpesenterne er under et voldsomt press fra sentralledelsen. De måles konstant i denne avsindige dødsdansen i den materalistiske konsentrasjonsleir. Og så snakkes det om at vi lever i et fritt land! Den materalistiske kultur er en av de mest ufrie kulturer i verdenshistorien! Dette er jo absurd tragikomisk teater med slavene som danser rundt på BEGGE sider av diskene. Er det dette vi skal bruke vår tilmålte tid på Moder Jord? Jeg har så til de grader følt dette salgstresset selv at jeg som 30åring holdt på å miste hele håret grunnet at stresset blokkerte blodtilførselen for næring til hårstråene!
De som må ønske dette galehuset hjertelig velkommen er fyseoterapauter, kiropraktorer, psykologer og lignende. De kan jo ta firsifret timebetaling for å reparere offerne for galskapen.
Det interessante er at for første gang i menneskehetens historie har HELE menneskeheten felles religion. Og det er materalismen hva enten du går i bedehuset eller bordellet, er hindu eller buddist.
Nå skal vi ingenlunde tilbake til type sosialistisk Øst-Tyskland. Den vesterlandske kapitalisme på sitt beste har frigjordt dette  fengslede folk. Men prisen var at den medmenneskelig dimensjon forsvant. Akkurat dette har flere tidligere borgere fra DDR fortalt meg.
Hensikten med denne utblåsingen fra meg var å gjøre mine blogglesere oppmerksom at hvis du kontrollerer materialismen kan den berike ditt liv og utvide ditt sosiale nedslagsfelt. Er det derimot materialismen som kontroller deg er prisen en konstant oppjaget og streset tilværelse som knapt kan kalles et verdig og meningsfyllt liv..
Så nå har jeg demonstrert for mine blogglesere at jeg igrunnen skulle vært oppbyggelsespredikant!
Ha et fortsatt strålende og offensivt nyttår med total kontroll på materialismen i den mest forsøplede utgave!