onsdag 25. januar 2012

VI ER STJERNESTØV OG NÅ FACEBOOK-NARKOMANE

På NRK 1/2 går det nå mandager/tirsdager en serie om kosmos som alle oppegående personer bare MÅ med seg. Da vil du krystallklart bli oppmerksom på at vi mennesker er laget av stjernestøv. Uten voldsomme stjerneeksplosjoner (supernova) i kosmos hadde mennesket og alle andre levende organismer på moder Jord ikke vært til.
Hvis du noensinne har vært i tvil om skapelsesberetningen, er du det ikke etter å ha sett denne aldeles ekstraordinære serien. Da vil du også forstå at religion egentlig er organisert sinnsjukdom og åndelig aids. En meget interessant artikkel i Time forleden viste at i sekulære (ikke-religiøse) samfunn var det mye MINDRE sinnslidelser enn i religiøse. Jeg kan jo bare tenke på min barndoms sekt med  pille og alkoholmisbruk for å få bekreftet dette. Sandelig produserte dette kvasireligiøse svineriet nok nervevrak som jeg observert på nært hold.

I morges leste jeg en meget avslørende artikkel i en av mine aviser. Og det gjaldt det aldeles overhåndtakende misbruk av sosiale medier. Det gjelder mobil, facebook og hele sulamitten som nå fullstendig dominerer det tidligere sosiale liv som nå er blitt meget usosialt. Volkswagen i Tyskland har nå innført forbud i arbeidstiden. Andre kommer til å følge etter. Konklusjonen i artikkelen er at sosiale medier nå er blitt verre enn narkotika ettersom snart hele menneskerasen er fullstendig avhengig av disse media.
Artikkelen beskriver videre den virkelige katastrofen. Og det er at vi ikke lenger utvikler egne idenditeter, men er i ferd med å bli kloninger og programmerte roboter.Akkurat dette har jeg selv sett lenge. Jeg skal ha akkurat nok (ikke mer!) bruk av media slik at det er JEG som har kontrollen.
Når de mest angrepne må ha mobilen på hele natten  ved siden av sengen , i tilfelle, viser det alvoret. Jeg har sikkert blogget det før om at undersøkelser i England viser at en sjokkerende stor del av damene(!) ville avbryte samleiet hvis mobilen ringte - ja hva mer er å tilføye?
Sandelig er det i overensstemmelse med virkeligheten det som står i rammen på min PC.

INTERNETTET  ÅPNET  VERDEN ,   MEN  LUKKET  LIVET!

Og som den romerske keiser Marcus Aurelius skrev for tusentalls år siden:
DET ER IKKE DØDEN DU SKAL FRYKTE,  MEN  DET AT DU ALDRI HAR LEVD!
   
AMEN!