lørdag 14. januar 2012

Starbuck og soundtrack for Saloon Kakadu

Starbuck er den verdensberømte kjeden av kaffebarer med utspring i Seattle.Den er et fenomen og meget mektig . I tillegg er den finansielt helt uangripelig ettersom Starbuck driver alle sine titusenvis av barer selv i bygninger som de eier selv. Opptil nå har det å gå på Starbuck vært regnet som en spesiell opplevelse som de besøkende kunne snakke om i bekjentskapskretsen. Ikke nå lenger. Starbuck er blitt dagligdags og gir ikke lenger folk noe å snakke om nåtildags. De gjør imidlertid de originale og uavhengige kaffebarene.
De uavhengige og særdeles raskt uavhengige og originale kaffebarene klarer nå ¨å servere kaffe i akkurat deres kaffebar som en helt enestående opplevelse. De kaller seg kaffeteater hvor nytelsen av kvalitetskaffe er blandet med en sosial luksusopplevelse til lokalpris. Et kanontilbud!!
Disse kaffebarene er helt på linje med min egen tenking. Saloon Kakadu er garantert verdens mest originale catwalk hvor businesshow og daglige nye teateroppsetninger går opp i en høyere enhet. Takket være min helt uerstattelige åndsfrende Arnt Olav Klippenberg har nå i tillegg Saloon Kakadu fått det mest originale soundtrack (ordet soundtrack er kav bjerkreimsdialekt) verden noen sinne har opplevd. DETTE KOMMER TIL Å BLI EN NASJONAL SNAKKIS.
 
For de av mine blogglesere som tviler på dette er  det bare å gå inn på Arnt Olav Klippenberg sin bloggside eller hans facebookside med titel "Soundtrack for Eivind Andreas".
Dette blogger jeg ikke for å onanere mitt ego, men tvert imot for å vise hva resultatet blir når to av Rogalands største humorister samarbeider maksimalt. En aldeles enorm egersundsreklame!
Da vil dere kanskje også forstå at jeg er på god vei med å gjøre prosjekt Saloon Kakadu til en internasjonal legende. Og da nytter det ikke å ta minste hensyn til husmannsånd eller jantelov!!