onsdag 29. august 2012

MIN ANALYSE AV TERRORISTEN VAR KORREKT

Jeg skal vokte meg meget vel for å opptre som noen allvitende verdensmester når det gjelder innsikt i mine medmenneskers psyke.
Imidlertid har jeg et stort forsprang på nesten alle teoriserende psykologer på denne planet. Jeg har hatt min barndom i en religiøs sekt. Det er den absolutte forutsetning for å forstå menneskeheten.
Derfor så jeg tidlig at massemorderen Breivik ikke var "gal". Han visste så alt for godt hva han gjorde ut fra sitt forvridde ståsted.
De lokale sekter sørger jo for at de stakkars hjernevaskede medlemmer har et like forvridd ståsted religiøst sett.
Jeg siterer fra en artikkel i en av landest mest seriøse aviser: "Breiviks verdensoppfatning er frakoblet virkeligheten, MEN IKKE MER ENN ANDRE RELIGIØSE OG POLITISKE EKSTREMISTER, mener tingretten.
Derfor var det så befriende at tingretten fullstendig kledde av de "psykologer" som mente at terroristen ikke var tilregnelig.
Jeg er muligens den i Norge som så dette krystallklart fra første øyeblikk. Når du har opplevd psykopater på nært hold i et åndelig fengselshelvete , som religiøse sekter vitterlig er, så kjenner du lusa på gangen.
ET  ÅNDELIG  FENGSELSHELVETE.  (At jeg ikke har kommet på denne betegnelsen før!)

Det er jo den riktige beskrivelsen av religiøse sekter som beviser at Satan er aldri mer utspekulert enn når han opptrer i "kristelig " forkledning.
Derfor er det vel riktig å si at fanatiske religiøse sekter gir ordet SATANISME en ny  og utvidet mening.