torsdag 24. april 2014

Sekter masseproduserer "psykisk utviklingshemmede".

Hva enten sektene er politiske eller religiøse, sluttresultatet for de uheldige "vanlig menige" som befinner seg der, er tragisk. De er berøvet muligheten til å leve et fullverdig menneskelig liv med selvstendige tanker og personlig utvikling. Psykopatene har full kontroll.
Hvis du sperrer noen av dine medmennesker inne i et fysisk  bur så trangt at de blir legemlig utviklingshemmet, blir du straffet  med fengselsstraff.
Sperrer du derimot noen av dine medmennesker inne i mentale bur i årevis(sektene) slik at de blir "psykisk utviklingshemmet", blir du belønnet av den norske stat med generøs økonomisk bistand.
Hvilket beviser for meg at vi lever i "et politisk galehus" i Norge.
I sektene læres medlemmene opp til at hele resten av menneskeheten er fordømt til "helvetes evige pine" fordi de ikke har "den rette dåp". Og "den rette dåp" får de kun i akkurat denne kirke.
Og alle de andre "ugudelige" presses til å betale skatt som er med og finansierer disse umenneskelig organisasjoner hvis "religion" for meg er intet mindre enn organisert sinnssykdom og sentraler for massespredning av åndelig aids.

Jeg måtte blogge litt med "ekstra krutt" for å sjekke om jeg etter hjerteoperasjonen nærmer meg min sedvanlige åndelige kanonform. Den fysiske form er iallefall snart på tidligere standard.
Og humøret har hele tiden vært det samme.


Jeg vil tilslutt tilføye at akkurat dette med humøret befinner det seg overraskende mye
  av denne kvalitet i de lokale sekter. Jeg fant ikke humør hos Amishfolket i USA. Og ettersom jeg har forstått er humør også en mangelvare hos Læstadianerne i Nord-Norge. Akkurat som potteplanter og gardiner. De er nemlig forbudt hos disse villfarne stakkarne.