onsdag 29. november 2017

Søndagsrevyens åpenbarelse av religiøse idioter

Jeg strømmet Søndagsrevyen i går og var forbauset over at ikke Jostein Berglyd var til stede under 75 års markeringen på Slettebø av Operasjon Freshman. Virkelig forbausende, spør du meg.
Men det som gjorde virkelig og skremmende inntrykk på meg, var intervjuene med disiplene til den senatoren i Alabama som nå står anklaget for som 32-åring å ha hatt "utuktig kontakt" med purunge jentunger. Senatoren anbefales nå av sine egne republikanske partifeller å trekke seg.
Men på grasrota i Alabama har han full støtte. Utfra utsagn av enkelte av de kvinnelige (!) intervjuede, var det helt greit at det var så stor aldersforskjell (!) En av de eldre og "gudelige" damer med blodrød leppestift, opplyste at hun hadde giftet seg som 15-åring med en dobbelt så gammel mann. Og sånn var det helst det skulle være!
En av de mannlig intervjuede (i mørk dress) smelte like godt til med at senatoren var en gudfryktig mann som ikke trodde på den bespottelige utviklingslæren, men forfektet "den eneste og sanne tro". Nemlig at Gud-i-himmelen hadde skapt himmel og jord og alle skapninger for 6000 år siden.
Jeg har jo lenge visst at det sannelig ikke bare er de lokale sekter i Egersund, Kristiansand og Nord-Norge som masseproduserer religiøse idioter av dette kaliber.
Men at man skal få det dokumentert på TV i beste sendetid at det religiøse idiotiet kjenner ingen landegrenser, det var interessant og skremmende.
Jeg har full forståelse for at tidligere sivilisasjoner tilba både Solen, Vagina og Penis som "guddommelige". Skulle jeg selv startet religiøs bevegelse i dag skulle vi hatt 6 guddommer: Vagina, penis, solen, vannet, månen og luften. Uten disse magiske seks dør menneskerasen ut og jorden ville dessuten vært helt ubeboelig. Ingen guder har noensinne skapt et eneste menneske!!!!!!
Som det nå er , har tre moneteiske (en gud) religioner klart gjennom tusentalls år å hjernevaske milliarder av sakesløse mennesker til å tro på at det finnes kun en gud, nemlig deres selvkonstruerte gud. De tre monoteiske religioner oppsto i de samme ørkenområder i Midt-Østen. Og siden har disse "søsken": de kristne, muhammedanerne og jødene ligget i konstant borgerkrig med hverandre og i "Guds Navn" slaktet ned hverande for fote.
Disse tre monoteistiske "religionene" har gjennom historien hatt (og blandt de millioner fanatikere ennå ) interessant faktorer til felles. Seksualiteten skal underkues fullstendig. Kvinnene skal underkues fullstendig som mannens eiendom. Selvstendig tenking totalforbudt.
I så måte er det meget interessant hva som skjer i Israel nå om dagen. De ortodokse, fanatiske og bokstavtro jøder kommer langsomt til å utrydde den moderne del av Israels befolkning innenfra. Kvinnene skal være i kjøkkenet og føde mange barn (gjennomsnitt ca 7). Mennene med sitt lange skjegg og svarte klær leser Toraen hele dagen og gjør ellers ikke det skapende grann. De er organiserte samfunns-snyltere som også nekter å gjøre militærtjeneste. Om ikke mange tiår vil disse bakstrevere være i flertall i befolkningen.
At USA har fått en selvnytende klovn som leder er nå en faktor. Verre er det at hans uvitende, primitive og nesegrust dyrkende fanskare vil sørge for at han vil bli gjenvalgt! Innslaget i Søndagsrevyen overbeviste meg om det. Mot uvitenheten kjemper selv gudene forgjeves! Det skal gudene vite!!!!  Hitlers propaganda-minister Goebbels hadde rett. Gjentar du en løgn (fake news) ofte nok, vil til sjuende og sist selv de som vet at det er løgn, anta det som sannheten. HALLELUJA