tirsdag 13. august 2013

Ekstisterer Gud? JA! HVOR?? LES....

Det finnes fritenkere, og det finnes tvangstenkere- på de meste av livets områder.
I Danmark ble en prest avskjediget fordi han benektet Guds eksistens. Etterpå oppstå det en meget interessant debatt vedrørende dette ømtålelige tema.
For jeg som har opplevd Satan i gudelig forkledning, var dette ekstra interessant. Som total fritenker er det med største interesse å se hvordan Kristendommen har gjort Mammon til sin ekte og kjære Gud-og de "kristne høytider" er blitt et eneste inferno av kjøp og salg av "gaver" og liknende. Dåp, konfirmasjon, bryllup, begravelse, jul, påske, pinse -listen er lang som et vondt år når det gjelder materialistisk press- og en eneste lang organisert gudsbespottelse!
Men - så tilbake til den danske presten. Diskusjonen etterpå fastslo at Gud finnes- som en tvangstanke i det menneskelige sinn! Og  akkurat det skulle jeg likt å ha kommet på helt av meg selv!
Så Gud finnes i det menneskelige sinn! Selv en ateist kan ikke benekte det! Psykologisk ekstremt interessant! Så selv om jeg er humørfyllt fritenker, så er jeg ikke ateist. En ateist benekter Guds eksistens! Og "Gud" eksisterer sandelig - som element i det menneskelige sinn. ( For meg finnes HAN selvfølgelig ingen som helst andre steder!)
 Gud har selvfølgelig ikke skapt mennesket i sitt bilde, det er stikk motsatt!
Og for å avslutte dette litt humoristisk, så refererer jeg til et spørsmål forfatteren Gaute Heivoll fikk forleden: "Hvis Himmelen fantes, hva ville du likt at Gud sa idet du ankom?"

"DER   KAN   DU   SE!!!!!"