torsdag 8. august 2013

Navnet nå er åtteseters-dinglebenken.

Et ektepar fra Ryfylke dinglet i dag på benken i Saloon Kakadu. Jeg opplyste at den rommer 8 personer som det ideelle.  " Da kaller vi den åtteseters-dinglebenken", sa fruen. Perfekt!
Så nå er benken et virkelig Rogalandsprosjekt. Unnfanget av en innfødt bjerkreimsbu som holder til i Egersund, utført av Rune på Riska Sagbruk i Hommersåk og fått det endelige navn fra en dame i Ryfylke! Bingo!
En morsom episode må nevnes- i to akter! En herremann som betraktet noen lekre damer som dinglet på benken utbrøt: " Dette må jo være den perfekte måte å sjekke damer på!  Skru  humøret på max, få dem opp på benken dinglende  med sine legger, og resten går på skinner!" DEN hadde jeg ikke tenkt på!
I går var det innom en meeget kvinnelig dame fra Belgia. Vi fant tonen med en gang, og jeg forklarte (mens hun dinglet) at magien besto i at du dinglet deg tilbake til barndommens magiske land.
Jeg nevnte også herremannens noe vovede betraktninger om sjekking.
"Å nei, nei, nei ", utbrøt den lekre dinglende belgiske dame. " Det blir i så tilfelle å utnytte små jentunger. Vi er jo alle barn her vi sitter og dingler.!"
Helt riktig! Det ville bli å blande sammen to verdener som lar seg like lite forene harmonisk som ild og vann!
Åtteseters dinglebenken i Saloon Kakadu må være et av de mest fantastisk humørskapende og sosiale møbler i noen butikk noensinne! Er det rart at jeg for tiden er i konstant kalasform?
Og ser fram til stadig meg grensesprengende medmenneskelige opplevelser med mennesker fra den gangske verden!!