mandag 11. januar 2016

Godhetstyrranniet i Tyskland og Lyngdal

Enkelte av mine blogglesere kunne jo tro at jeg har fått hakk i plata når det gjelder min skepsis til direkte livsfarlig innvandringspolitikk. Men jeg kan ikke ri den uansvarlige feigheten som så altfor mange overbetalte godhetspolitikere og byråkrater gjør, i innland og utland.
Nå nærmer det seg seks hundre andmeldelser fra kvinner som ble antastet (enkelte voldtatt) og bestjålet bare i Køln av en mobb (ca.1000) med mørkhudete innvandrere og asylanter. Og som ikke det var nok, byens politisjef prøvde å legge lokk på denne uhyggelige saken. Du snakker om å være lakei og beskytter av kriminelle!! Virkeligheten overgår fantasien. Politsjefen har nå selvsagt fått sparken.
Hva slags asylsøkere det dreier seg om ble overbevisende demonstrert da mobben bombarderte politiet med flasker og fyrverkeri . Flere av disse kriminelle ropte til politiet at de kunne ikke straffes ettersom de var asylsøkere. Kjenner du uhyggen krype oppover ryggen?
Så skal jeg gjøre et langt hopp til Lyngdal for å demonstrere nok en side av kapitel asyl-helvetet. Lokalavisen Agder har i en reportasje vist hvordan en total uansvarlig asylpolitikk virker i praksis. Og hvem som får sine liv helt ødelagt, og hvem som tjener seg søkkrik på den.
I den lille grenda Hausvik i Lyngdal(8 innbyggere, derav to jenter 8 og 12 år) planlegger nå UD å plassere opp til 45 flyktninger (gutter mellom 15 og 18 år). UD innrømmer at de ikke vet bakgrunnen, opprinnelsesland og psykisk tilstand til noen av guttene!! Og her skal altså to forskremte jentunger på vei til skolebussen daglig passere et asylmottak med  rundt 50 gutter som er stuet sammen og har ingenting konstruktivt å foreta seg i hverdagen. I en alder hvor hormonene sprenger på!
Hvor mange millioner håver eieren av feriebygget som UD leier ?
Så dette kan bli møsteret i Norge hvis godhetstyrannisten får rå. Noen får livene helt ødelagt, mens andre tjener rått år etter år med et sugerør direkte ned i statskassen.
Jeg vil avslutte med å sitere far til de to jentungene. Han sier at han vil føle det som direkte angrep på familien hvis asylantene krysser grensen til hans eiendom. Da han ble spurt om ikke dette var å male fanden på veggen, og om ikke asylantene burde få en sjanse svarte han: "Det kan godt være at dette går bra. Men sett at denne sjansen misbrukes bare en eneste gang? At våre døtre utsettes for overgrep? Da hjelper ingen verdens unnskyldning og straffeforfølgelse. Da er hennes liv ødelagt."
Familien vurderer å selge huset, "men hvem vil vel kjøpe her nå ?"

Så dette er framtiden. Noen tjener seg søkkrike på godhetstyrannistenes asylpolitikk, og godhetstyrrannistene toer sine hender og ser en annen vei. Andre derimot får sine liv helt ødelagt, og det hus de har betalt ned på i mange år er plutselig blitt verdiløst.
Masseovergrepene nyttårsaften i Køln og flere andre tyske byer har satt de mest naive og høyrøstede asylant-vennlige helt sjakk-matt i Tyskland. Det nytter ikke å snakke dette bort. Og den sunne skepsis til virkelighetsfjern - og helt uansvarlig- asylpolitikk- jeg alltid har hatt,  vil forhåpentligvis i den nære og avgjørende framtid deles av flere i politisk maktposisjon i Norge.
Hadde vi hatt asylmottak for bare enslige,unge menn uten noe å ta seg til (ca. 100) i den tidligere middelskole i Egersund, ville det koselige og trygge Egersund vi kjenner vært historie.