mandag 18. januar 2016

Svensk og tysk politi moralsk konkurs

Nå vet vi det alle. Mørkhudede innvandrerer i både Sverige og Tyskland har begått masse-sexovergrep på unge kvinner. Den klåfingrede oppførselen er forøvrig dagligdags i eksempelvis Egypt. I dette overbefolkede landet er det nesten umulig for  damer å komme seg gjennom hverdagen med trikk, buss og tog uten å bli ettertrykkelig kladdet på. Og det altså denne kulturen de mest innvandringskåte politikerer og "opinionsdannere" på spesielt venstresiden vil masseimportere.
Kladdingen på svenske og tyske damer er så sin ekle kriminelle sak. Mye, MYE, verre er det at politiet har dekket over og beskyttet de kriminelle tross ofrenes presise beskrivelse av overgriperne som mørkhudete. Politiet er jo til for å beskytte sakesløse borgere mot kriminelle. Men i denne opprørende sak er det jo stikk motsatt!! Du snakker om at hårene reiser seg.
At Kølns politimester måtte trekke seg er en selvfølge, men det er langt nær nok. Det burde blitt en hoderulling uten like både blandt svensk og tysk politi.
Leserbrev i flere av Norges ledende aviser tar for seg dette i et helt annet og sivilisert språk enn jeg har gjordt på min blogg. Du snakker om at virkeligheten overgår den villeste fantasi!
Unnskyldningen fra begge politihold at sannheten om overgripernes idenditet måtte skjules for ikke å gi ammunisjon til de innvandringsskeptiske politiske partier. Så hvis du er sexkåt og mørkhudet, hjertelig velkommen til Tyskland og Sverige hvor spesielt politiet bærer deg på gullstol.
Og takket være godhetstyrannenes totale mangel på ansvar og analyse, er hverdagen blitt mye mer komplisert for de reisende med spesielt danmarksferjene. Synes du fra før av at det "tar en evighet" å komme seg i land i Kristiansand med bil og familie, prøv nå! Passet som du før ikke trengte tenke på må du nå ha med.
Den nordiske passunionen har fungert glimrende til nå. Men godhetstyrannene, spesielt i svensk politikk, sørget for at denne fremtidsrettede ordning ikke skulle vare.
Norsk politi klager allerede på at de ikke har mannskap nok til denne kostnads- og tidskrevende (og nokså unødvendige) kontroll.
Og jo mer det går opp for velgerne i Norge hvor nær vi var å få "asylvanviddets svenske tilstander" tryggere og tryggere sitter Sylvi Listhaug i salen. Takk og pris!
Er oppførselen til svensk polti uhyggelig, er det kanskje enda verre med løgnaktigheten til innvandringskåte svenske toppolitikere. Til tross av stadig mer desperate henvendelser fra svenske kommuner om at mottaksapparatet er totalt sprengt, står de politiske lederne fram i media og konkluderer med at det går "aldeles strålende" med asylbehandlingen.
Fra mitt ståsted ser jeg jo at "godhetstyranniet" i asylsaken er faktisk en ny type religionserstatning. Og disse utøvere av denne nye religion skal jo ha seg frabedt beskrivelse av virkeligheten. Og de skal også ha seg frabedt selv å betale et eneste øre av omkostningene! Milliardomkostninger som øker i ekspresstempo hver eneste dag. Betalt av sakesløse skatteborgere.