fredag 23. september 2011

HVA ER EROTISK KAPITAL? OG HVOR VIKTIG ER DEN?

Slik beskriver sosiolog Catherine Hakim erotisk kapital:

Erotisk kapital er en KOMBINASJON av skjønnhet, sosiale evner, god klesstil, veltrent kropp, livlighet, utstråling og sexappell. Dette teller  utrolig mye både sosialt og økonmisk.

I den sammenheng kan nevnes en undersøkelse som ble gjordt blandt damer i USA når det gjaldt å beskrive hva som gjorde en mann sexy.  Den damen som kom med det mest avklarende og kontante svaret skulle få seg en gratistur til Europa. Hun som vant svarte følgende: " It is the way he is put together!" ( Det er måten han er skrudd sammen på!)
Det spørs om ikke damene også ville hatt store forventninger til å blitt nærmere bekjent med intelligente Robin Williams som uttalte " Gud ga menn en penis og en hjerne, men bare nok blod til å bruke én av dem om gangen!" Da forutsatt at han kunne leve helt og fullt opp til dette.
Jeg vil avslutte dette noe friske blogginnslag med å sitere den verdensberømte forfatterinne Isabel Allende:" Det best afrodisiakum (sexstimulerende middel) for kvinner er ord. G-punktet sitter i ørene. Den som lenger ned kaster bort tiden!"
De som har forstått dette er bedehuspredikanter, rockesangere og komikere. De har også forstått salig Groucho Marx med sin klare observasjon: JEG  TROR  AT  SEX  ER  KOMMET  FOR  Å  BLI.

Dette blogginnslag er først og fremst beregnet på å få spesielt eigersundere til å tenke på noe annet enn det skandaløse kommunevalget.

Kommunepolitikere kommer og går.  Sex består.