tirsdag 26. juli 2011

Varm,kontant solidaritet er oppskriften for å bekjempe Den Onde.

Fra mitt ståsted var det den forpliktende, varme og kontante solidaritet vi i går fikk demonstret over det ganske land. For meg dekker disse ord uendelig mer enn det etterhvert utslitte og uforpliktende ord  "kjærlighet".

Jeg fikk rett  i at terroristen angrer ingenting. Han er totalt uberørt og "er fornøyd med antall drepte" jfr. dagens aviser. Hvor satanisk utspekulert han har vært er det faktum at bomben midt i Oslo ikke bare skulle være en avledningsmanøver, men den skulle trekke til seg alle ledige politimanskaper mens han i fred og ro 30 km unna på Utøya kunne gå til sitt sataniske verk.
Jeg ser at en person i et leserinnlegg i dag påstår at hvis ungdommene på Utøya hadde hatt våpen som er tillatt for enhver i USA så ville dette ikke ha skjedd. Det skulle blitt tilstander!
Saken er at selv Stasi i tidligere DDR ville oppdaget denne ekstremt utspekulerte representant for Den Onde. Hvis vi skulle hatt et overvåkingssamfunn som kunne sørge for at terroren på Utøya og Oslo sentrum ikke fant sted, ville sannsynligvis en tilværelse helt alene i en igloo på Sydpolen vært å foretrekke.
Det medmenneskelige og egentlig paradisiske samfunnet vi har i Norge har nå vist seg å ha en uhyggelig pris som grunnet livets urettferdighet er blitt betalt av noen få som representerer den absolutte kjerne av de verdier dette  land "langt der nord" er bygget på.
Måtte deres minne lyse vei for kommende generasjoner.