lørdag 30. juni 2012

KANONSERVICE OG KOMPETANSE I EGERSUND

Vi er så flinke til å være kritiske til så mye og mangt. Ikke minst undertegnede. Ros derimot er vi mye, MYE mer gjerrige med. Jeg skal rette litt på dette for egen del.
I 2006 måtte jeg sette i ny verandadør med stor glassflate som skulle være uknuselig. Den presisjonen som snekkerne til Jostein Ege behersket glemmer jeg aldri. Du snakker om fagarbeid! Samme historien gjentok seg i går. Jeg fikk satt inn et nytt vindu som min vaktmester Egil Wetteland så var nødvendig.  2 sympatiske- og meeeget dyktige- snekkere fra Jostein satte i vinduet på rekordtid med millimeterpresisjon!!    Anbefales. Anbefales!!
Og så var det Kolbjørn hos Singerbutikken. Jeg hadde solgt et Kakadubag til en engelsk seiler i fjor. Nå var han innom igjen med glidelås som ikke fungerte. Jeg regnet med at jeg måtte erstattet hele baggen ettersom reparasjon så jeg på som en umulig oppgave.
Jeg prøvde Kolbjørn. Etter en drøy time ringte fruen meg opp. Ferdig og reparert! Engelskmannen var strålende fornøyd over den overmåte nøyaktige utførelsen. Han hadde fått en mye bedre og mye kulere glidelås av et meeget kraftig kaliber.
Eksempler til etterfølgelse!!
Ha en strålende helg!