søndag 3. juni 2012

Dronning Elisabeth en voldsom inspirasjon

Jeg har nettopp fulgt med på det nesten 4 timer lange programmet fra BBC vedrørende feiringen av Dronning Elisabeths 60 år på den britiske trone.
Damen er 86 år og sprek som bare det ! Og hun har ingen som helst planer å gi seg i de nærmeste år!!!
Prins Philip er 91 år og er så ungdommelig at han ser ut som kronprins Charles sin yngre bror!
Programmet var viet til den største flåteparade på Themsen på 350 år. Dronningen stå nesten i giv akt hele tiden og hilste folket på begge sider av elven som hennes rikt dekorerte fartøy  seilte nedover som ledende fartøy for den sivile armada!
Denne for meg resten av mitt liv minneverdige fjernsynsendig ga meg en innsprøytning som tilsvarer det sterkeste dop i verden kombinert med kraften av rakettdrivstoff! Takk, Dronning Elisabeth, tusen takk!  For et forbilde!!!
Men hvor i all verden var NRK ????  Det er jo en SKANDALE av dimensjoner å unnslå dette for det norske folk. Men når det er prinsessedåp i Stockholm er NRK på pletten!!! Som i verdenssammenheng er noe småputl i sammenlikning.
Jeg kan opplyse at i tillegg til BBC, så hadde CCN fortløpende dekning i tillegg til NRK 1 i Tyskland (ARD).  Jeg svitsjet mellom de 3 kvalitetskanaler slik at jeg fikk det med meg en livs fjernsynsopplevelse på både tysk, engelsk og krystallklart amerikansk-engelsk.
De ansvarlige i NRK burde settes i skammekroken - og forbli der lenge!!!