fredag 17. juni 2011

GUD ER KOSMOS, KOSMOS ER EVOLUSJON

Jeg har hatt det så travelt i dag på sykkelverkstedet, at det blir bare tid til en kort blogg. Men sandelig er den viktig.
Overskriften satte jeg inn i dag på facebook. Så nå står dette på nettet for alle tider. Og det er den innlysende sannheten i overskriften. Vi er nemlig alle laget av stjernestøv. Og stjernestøvet produseres som kjent i kosmos (verdensrommet). Så GUD (KOSMOS) har skapt  STJERNESTØVET (som ble til menneske omsider)
Så evolusjonen (utviklingen) er ingen teori, den er et faktum. Vi har 95 % felles DNA med sjimpansene. Vi skilte lag med disse våre kjødelige søskenbarn for en god tid tilbake. Det skjedde da sjimpansene ble igjen i skogsområdet på den østlige siden av Tanganyikasjøen mens deres apeslektninger vandret ut på de vestlige åpne slettene og begynte etterhvert å gå oppreist.

GUD er nemlig definert som "et uendeligt og ubegripelig vesen".  Og FOR ALLER FØRSTE GANG I MENNESKENES HISTORIE HAR NÅ GUD FÅTT ET ETTERNAVN -  KOSMOS!!!!

KOSMOS- det er DER  det uendelige vesen befinner seg med fornavn GUD.

Sistnevnte har i sin uransakelighet bestemt at en sykkelreperatør  skulle fastslå dette innlysende faktum! Det var sandelig på tide etter at menneskerasen har vrøvlet i villfarelse i rundt 2000 år..