lørdag 27. august 2011

DET FORSKREKKELIGE TOALETT I FØRSTE ETASJE AV EMPIRE STATE BUILDING

Foruten drosjesjåføren pluss mere er det det forkskrekkelige toalettet i restauranten i første etasje av Empire State Building jeg husker fra New York.
Restauranten var tiltalende, og pizzaen var ekstraordinær og velsmakende. Ved nabobordet satt en svart amerikanerinne med sine 3 meget veloppdragne jenter i alder ca. 4 til rundt åtte år. Jeg glemmer aldri den harmonien denne familien utrålte. Dette var hønemor i ordets mest konstruktive betydning med overordentlig bestemt ansvar og kjærlighet overfor sine 3 gullete jentunger. Du kunne satt denne kvartetten til bords med presidentfamilien i Det Hvite Hus og  de ville bestått denne prøven med laud hva angår å oppføre seg med stil, klasse og verdighet ved et middagsbord.
Serveringsdamen på sin side var av det råsexy slaget. Dette visste hun veldig godt om selv der hun utstudert bøyde seg over disken for at den mannlige delen av gjestene skulle få konstantere at hennes frontparti sto helt i stil med hennes like velformete bakende. Om den type damer uttalte engang skuespilleren Lee Marvin at han ønsket å være i besittelse av superpotens, være alene med damen på en øde øy og etter flere timer med sammenhengede kanonsex skulle spørre damen :"You feel better now, baby?". Nok om det.

Men det som gjorde et uutslettelig inntrykk på meg var toalettet. Noe verre har jeg aldri opplevd på noe spisested. Jeg skal ikke gå i detaljer for ikke å ødelegge matlysten. Men så pass kan jeg si at jeg ville langt foretrukket et skikkelig gammeldags utedass med god fallhøyde og vask inkludert. Mine blogglesere er herved advart.