tirsdag 9. august 2011

To sitater fra to giganter vedrørende fenomenet DJEVELEN

Godeste lesere
Før jeg går inn på min sykkelpsykiatriske klinikk for å hjelpe to tohjulige pasienter tilbake til normalen, blogger jeg to sitater vedrørende fenomenet DJEVELEN.
 "NÅR  DU  SOM  MEG  ER  FØDT  PÅ  EN  PRESTEGÅRD,  GJØR  DU   FORT   BEKJENTSKAP   MED   DJEVELEN".  Ingmar Bergmann visste hva han snakket om

HVIS   DJEVELEN  IKKE  EKSISTERER , OG   MENNESKET   ALTSÅ   HAR   OPPFUNNET   HAM,  DA  HAR  MENNESKET   SKAPT   DJEVELEN  I   SITT   BILDE.
Fjodor M. Dostojevskij var ikke helt borte han heller..

Forøvrig har jeg nå funnet overskriften på min lengste blogg til nå. Det skal være et minne om terrorofrene. Det skal ikke være svulstig, men inneholde de ustrakte vingers og henders poesi. ( Va,kje deet verkelig kuule ord?)

Da jeg syklet min morgentur i dag med min kjære Anna Lovinda observerte jeg fortsatt havet av FRISKE roser rundt Losen ved Byteltet. En dame la ned sin duggfriske bukett med den største andakt.  Da sto overskriften på mine minneord med lysende skrift på himmelen:

DET   LAND  HVOR   ROSER  ALDRI  DØR

Landet er selvfølgelig Egersund/Norge.  Kan vi gå for den overskriften?  Vennligst kom med kommentarer på facebook. Facebook skal jo være et interaktivt medium. Jeg har jo ingen patent på hele vettet, skjønt det er en rådende oppfatning i distriktet (meg selv MEGET innkludert) at jeg sandelig har fått tildelt en ekstraordinær dose av galskapen.  Jeg trøster meg med visdomsordene av Samuel Beckett : " VI   ER   ALLE   FØDT   GALE,   NOEN   AV   OSS   FORBLIR   DET !"