lørdag 13. august 2011

ET LIV UTEN MINSTE RISIKO ER ET NOKSÅ MENINGSLØST OG UVERDIGT LIV

For balansens skyld må jeg tilføye fra mitt forrige blogginnslag at vi som syklet uten hjelm som barn rundt 1950 hadde minimal biltrafikk å forholde oss til i forhold til i dag. Til gjengjeld ble vi til de grader utsatt for nikotinforgiftning i de tusen hjem i en grad som er utenkelig i dag.
Den trygghetsnarkomanien som gjennomsyrer det moderne samfunn berøver det moderne mennesket en absolutt nødvendig dimensjon i et liv som skal vær verdig og virkelig LEVD. Og da må det ikke organiseres i hjel! Det er det som er i ferd med å skje nå. Jeg har sett betegnelsen DET  ORGANISERTE  VANVIDD for å beskrive dagens samfunn.
Den individuelle frihetens risikoutfoldelse må ha i bunn et sterkt fellesskap. Det har vi fortsatt i Norge i motsetning til USA. Fra mitt ståsted er USA den største bløffen i det moderne menneskets historie hva angår begrepet frihet. Friheten i USA består kun for storkapitalens rett til å gjøre alle andre til slaver.
Helsevesenet i USA koster flere ganger mer enn forsvarsutgiftene!  Og USA har et større forsvarsbudsjett enn de neste ti landene til sammen!
Medisin og forsikring er de to områder i USA hvor den VIRKELIGE  mafia har et så kvelende halsgrep på hele det amerikanske samfunn at det gjør alle tidligere kriminelle syndikater til amatører i forhold.
Og denne mafia har det republikanske parti som sine nyttige idioter. Og disse nyttige idiotene kjemper med nebb og klør for at mafiaen ikke skal betale det minste skatt! Det skal den vanlige fattige amerikaner gjøre i tillegg til å betale noen vanvittige helseforsikringer som er historiens største og mest organiserte pengeutpressing sett fra mitt helt spesielle ståsted.
Derfor er det som gjennomsyrer hele det amerikanske samfunn en fundamental frykt som er ukjent i trygge Norge. Så mer frykt betyr mer ufrihet.
Derfor burde det previligerte norske folk ta mer risiko. Vi har en sikkerhetsfallskjerm som er ukjent i USA.

Så derfor- lev livet LEVENDE. Og da er risiko en absolutt forutsetning.  Ha en spennende helg alle i hop!